Policy

Policy:

 

Köpvillkor

 

Pris:

Alla priser anges i svenska kronor inklusive moms. Asiantreats.se reserverar sig för eventuella prisfel.

Leverans:

Normalt skickar vi beställningar inom 24 timmar från lagd order måndag till fredag. Den totala leveranstiden är normalt 3-5 arbetsdagar*, beroende på när på dygnet beställningen lades och avståndet till leveransadressen. Vissa områden tar 2 arbetsdagar.

På grund av rådande världsläge så tar beställningar lagda på helgdagar en dag extra.

Vi skickar vanligtvis med DHL till ditt närmaste ombud. Du aviseras via SMS. Försändelser under 400 gram skickas med Postnord.

 

Outlösta paket:

För försändelser som ej hämtas ut, varpå paketet går i retur till oss, debiteras en avgift på 299:- inkl. moms för att täcka våra omkostnader för transport och administration. Paketen ligger hos ombud 14 dagar innan de returneras. Den vanligaste anledningen till returer är att vi fått fel telefonnummer i samband med beställning. Har ni inte hört något av DHL eller POSTNORD inom 5 arbetsdagar, kontakta oss så spårar vi försändelsen innan den går i retur.

 

Lagerfel:

Vi gör allt för att våra lagersaldon ska stämma till 100%. Vid eventuella fel i lagersaldot eller kort bäst före datum kontaktar vi er för att få fram en passande lösning.

 

Ångerrätt:

Vid beställning av livsmedel saknas tyvärr ångerrätt. Se utdrag ur Distans och hemförsäljningslagen: “Vid distansavtal och hemförsäljningsavtal har du inte någon ångerrätt om du köper livsmedel eller andra varor för ett hushålls löpande förbrukning – det kan till exempel vara hushållspapper, tvättmedel eller eldningsolja – under förutsättning att varorna levereras hem till dig eller till din arbetsplats och näringsidkaren normalt kör ut varorna i ett distributionssystem.”

 

Reklamation:

Om produkten du köpt inte lever upp till dina förväntningar, om något är trasigt eller öppnat vid leverans, kontakta oss så tar kundtjänst hand om din reklamation.


Öppet köp:

Öppet köp gäller endast på produkter som ej räknas som livsmedel. Öppet köp 14 dagar efter mottagen order. Produkten ska vara i oförändrat skick i originalförpackning med ev. tillbehör. Vid retur av andra produkter gäller följande: Returfrakt betalas av köparen. Vi kan tillhandahålla en returfrakt med DHL om du har tillgång till egen skrivare. Spara ditt inlämningskvitto – tänk på att du ansvarar för returförsändelse! Kontakta oss via e-post för att få en fraktsedel. 

 

Leveransförsening:

Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post eller telefon. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar som uppstår p.g.a. transport.

 

Tryckfel:

Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi reserverar oss även för eventuella skriv- och tryckfel på denna hemsida. Asiantreats.se förbehåller sig rätten att justera eventuella prisfel.

 

Innehållsförteckningar:

Vi gör allt för att innehållsförteckningarna på hemsidan ska stämma. Avviker hemsidans information från produktens är det informationen på produkten som gäller.